Voorwaarden

Fijn dat je belangstelling hebt voor een of meerdere activiteiten die we op wekelijkse basis aanbieden. Het lijkt ons handig om onze verwachtingen op elkaar af te stemmen en daarom hebben we de informatie, over hoe wij deze activiteiten oppakken, zo overzichtelijk mogelijk opgeschreven.

Richtlijnen RIVM

In verband met de huidige situatie rondom COVID-19, nemen wij graag extra voorzorgsmaatregelen om jouw en onze gezondheid te waarborgen. Zo vinden de yoga uren bij mooi weer plaats in de Smederij-tuin.

Aanvullend zijn er een aantal regels die we graag willen volgen:

  • Bij (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts bij jezelf of bij je huisgenoten: blijf thuis
  • Kom met de yoga kleding al aan naar de Smederij
  • Wanneer je binnenkomt, is er de mogelijkheid om je handen te desinfecteren
  • Neem je eigen mat, dikke handdoek/deken/slaapzak en eigen kussen mee
  • Vermijd fysiek contact en houd anderhalve meter afstand.

Jaarrooster

De wekelijkse sessies vinden het hele jaar door plaats, met uitzondering van de schoolvakanties. In principe geef je je voor een specifieke activiteit op. Ben je verhinderd, dan is het mogelijk om in dezelfde week of in een andere week een sessie op een ander tijdstip, in overleg – want er moet wel een plek vrij zijn – te volgen. Ook zullen er enkele deelnemers zijn, die wat vaker wisselen omdat ze met hun werk aan onregelmatige roosters gebonden zijn. We houden hier graag rekening mee.

Betaling

Betalen gaat per serie van acht of tien sessies, tenzij anders aangegeven. Je ontvangt daarvoor een factuur aan het begin van de serie. Mocht je voor langere tijd afwezig zijn, door bijvoorbeeld vakantie, dan zoeken we hier samen een passende compensatie voor. De acht of tien sessies die je koopt zijn persoonsgebonden dus niet overdraagbaar op een familielid etc. Mocht je een serie willen overslaan, dan is dat zeker prima, echter kunnen we niet garanderen dat jouw mat vrij blijft. Graag vernemen we 4 weken voor afloop van een serie dat je de volgende 8/10 sessies er niet bij zult zijn. Het hersteluur wordt in series van 6 uren gegeven. In de toekomst worden ook workshops en andere activiteiten aangeboden, deze zullen apart van de wekelijkse sessies worden betaald.

We houden rekening met jouw situatie en doelstellingen

De sessies zijn geen vervanging van medische behandelingen. Wel kunnen ze een positieve invloed hebben op genezingsprocessen en welbevinden. Graag houden we rekening met jouw situatie en de doelstellingen waarmee je deelneemt. Jouw deelname is op eigen risico, we zullen tijdens de uren dan ook veel aandacht besteden aan het leren luisteren naar de signalen die jouw lichaam geeft.

Wat neem je mee?

Wij willen je vragen om een grote hand-, yogadoek of (fleece)deken mee te nemen om over de mat en over het kussen onder je hoofd te leggen. Kleding die lekker zit, is voldoende, hiervoor hoef je geen aparte kleding aan te schaffen. Een ruim vallende broek of een legging met voldoende stretch voldoet prima.

De eerste keer

Bij de start vragen we je om jouw gegevens en de wijze waarop we je het beste kunnen bereiken voor als een uur onverhoopt niet door mocht gaan. Mocht een les vanuit onze kant worden geannuleerd, dan verlengen we de serie met een extra week.

Introducees krijgen een les cadeau

Introducees zijn van harte welkom. Een eerste keer is altijd een ‘proef uur’, gratis en vrijblijvend. Ook als iemand incidenteel eens mee wil doen, bijvoorbeeld een logé of familielid, dan is dat mogelijk. Als er plek is, zijn ze zeker welkom, ze mogen hun deelname (zie de tarieven elders op de site) contant voldoen.

Afmelden

Graag horen we van je als je verhinderd bent, we kunnen dan direct afspreken of je dat uur op een ander tijdstip in wilt halen. Een berichtje via Whatsapp of SMS is goed, een telefoontje kan ook.

Suggesties? Laat het ons weten!

We vinden het fijn wanneer je suggesties voor ons hebt en horen het graag als we zaken prettiger voor jou kunnen maken.